AUTORIJLESSEN

Autorijlessen kan op allerlei manieren. Afhankelijk van de tijd die je over de opleiding wilt doen, kun je kiezen voor een reguliere of een spoedopleiding. Aan de hand van een intakeles wordt een indicatie gegeven over de hoeveelheid te volgen lessen. In overleg wordt de meest geschikte rijopleiding samengesteld. Klik op meer info.

MOTORRIJLESSEN

Motorrijlessen volgen kan op diverse manieren. Aan de hand van een intakeles wordt een advies gegeven over het aantal te volgen lessen. In overleg met de instructeur kun je kiezen voor een reguliere of versnelde rijopleiding. Klik op meer info.

BROMFIETSRIJLESSEN

Wanneer je op een scooter, bromfiets of snorfiets wilt gaan rijden dan moet je in het bezit zijn van een bromfietscertificaat. Voordat je op rij-examen kan gaan moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat.
Klik op meer info.

De rijschool voor Sittard en omstreken

Wil jij rijles volgen bij een rijschool voor Sittard en omstreken? Dan ben je bij Rijtop Opleidingen aan het juiste adres. We hebben ervaren instructeurs voor je klaarstaan, die je graag helpen om je rijlessen te volgen. Dat kan bij ons op meerdere verschillende manieren. Kies er bijvoorbeeld voor om een reguliere opleiding te volgen als je er goed de tijd voor wil nemen om alle nuances van het autorijden onder de knie te krijgen. Maar je kan er bij ons ook voor kiezen om een spoedopleiding te volgen. .

Rijscholen in Sittard

Er zijn meerdere rijscholen in Sittard, waar jij terecht kunt om te rijlessen. Als je echter de garantie wil hebben dat je de beste lessen gaat volgen en dat je in je eigen tempo kunt rijlessen, dan kies je natuurlijk voor Rijtop Opleidingen. Bij onze autorijschool voor Sittard kies je voor minimaal 1 keer per week 60 minuten lessen. Het is daarbij altijd mogelijk om meerdere lessen per week te volgen, ook als je kiest voor een reguliere opleiding. Maar bij een spoedopleiding van onze rijschool voor Sittard volg je natuurlijk nog veel meer lessen in een week.

Meer weten over onze autorijschool voor Sittard?

Wil jij een keer kijken wat er allemaal mogelijk is bij onze rijschool? Dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie die we hierover op deze website klaar hebben staan. Je mag natuurlijk ook altijd een keer contact met ons opnemen om alle mogelijkheden die wij je te bieden hebben met je door te nemen. Je hebt bij ons de keuze uit meerdere verschillende pakketten. Ook is het altijd mogelijk om een proefles te volgen, om zo alvast een goede indruk te krijgen van wat je bij ons allemaal kunt verwachten!