AUTO-RIJOPLEIDING

Autorijlessen  kan op allerlei manieren. Afhankelijk van de tijd die je over de opleiding wilt doen, kun je kiezen voor een reguliere of een spoedopleiding. Aan de hand van een intakeles wordt een indicatie gegeven over de hoeveelheid te volgen lessen. In overleg wordt de meest geschikte rijopleiding samengesteld. Ook wordt tijdens deze intakeles besproken op welke manier je je theoriecertificaat wilt behalen. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje theorielessen.


Reguliere rijopleiding

De reguliere rijopleiding houdt in dat je tenminste één lesuur van 60 minuten per week volgt. Afhankelijk van de tijd die je over de rijopleiding wilt doen, kun je meerdere lessen per week nemen. Het volgen van rijlessen in de vorm van blokuren (een rijles van twee aaneengesloten lesuren) behoort ook tot de mogelijkheden.

Spoedopleidingen

De mogelijkheden voor spoedopleidingen zijn divers. Het kan al vanaf 10 dagen! Niet iedereen is hiervoor geschikt. Daarom zullen wij aan de hand van de intakeles een eerlijk advies geven over de haalbaarheid. Je zult voor aanvang van de spoedcursus in ieder geval in het bezit moeten zijn van een theoriecertificaat.

De 10-daagse spoedopleiding houdt in dat je 10 dagen achter elkaar 4 uur per dag rijles hebt. Op de 6e dag ga je op Tussentijdse Toets en de 11e dag ga je op rijexamen. Wanneer je graag met spoed wilt rijlessen, maar nog nooit in een auto hebt gereden of al eens bij een andere rijschool les hebt gehad, is deze opleiding een aanrader.

Onze prijzen:
Losse lesprijs (rijles van 60 minuten) 
€ 58,00

Losse lesprijs automaat (rijles van 60 minutes)
€ 61,00
Tussentijdse toets (TTT)
€ 195,00
Examen
€ 265,00
Handige en overzichtelijke online theoriecursus  € 39,95

Theoriecursus online

€ 25,-

Spoedopleiding

10-daagse € 2499,- (40 lesuren, incl. examen)

Naam pakketPrijs pakketInfo pakket
Startpakket€     1400incl. 20 lessen + praktijk examen
all-in lessenpakket€    2502.50incl. 40 lessen + praktijk examen+ herexamengarantie
36-lessenpakket€    2282.50incl 36 lessen + praktijk examen
32-lessenpakket€    2065.50incl. 32 lessen + praktijk examen