AUTORIJLESSEN

Autorijlessen kan op allerlei manieren. Afhankelijk van de tijd die je over de opleiding wilt doen, kun je kiezen voor een reguliere of een spoedopleiding. Aan de hand van een intakeles wordt een indicatie gegeven over de hoeveelheid te volgen lessen. In overleg wordt de meest geschikte rijopleiding samengesteld. Klik op meer info.

MOTORRIJLESSEN

Voor het volgen van motorrijlessen zijn er diverse mogelijkheden. Aan de hand van een intakeles wordt een advies gegeven over het aantal te volgen lessen. In overleg met de instructeur kun je kiezen voor een reguliere of versnelde rijopleiding. Klik op meer info.

BROMFIETSRIJLESSEN

Wanneer je op een scooter, bromfiets of snorfiets wilt gaan rijden dan moet je in het bezit zijn van een bromfietscertificaat. Voordat je op rij-examen kan gaan moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat.
Klik op meer info.

Je scooterrijlessen in Limburg

Ben jij op zoek naar een professionele, betrouwbare rijschool waar jij  scooterrijlessen kunt volgen? Dan ben je bij Rijtop Opleidingen aan het juiste adres. We hebben namelijk ervaren instructeurs klaarstaan die graag met jou aan de slag gaan. Mensen die als geen ander weten wat er bij komt kijken om jou op een veilige manier te laten rijlessen. We raden je aan om eens een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website te nemen, zodat je helemaal op de hoogte bent van wat wij je allemaal te bieden hebben. Wij helpen je graag in jouw tempo met je scooterrijlessen in Limburg!

Wil jij in Limburg je scooterrijlessen volgen?

Iedereen die op een scooter op brommer wil rijden moet hiervoor een examen halen. Wij bieden je een cursus aan waarbij het mogelijk is dat je binnen een dag lessen volgt en voor je examen gaat. Je volgt dan bij ons vier lessen, waarna je later op de dag je examen doet. Als jij nog niet zoveel ervaring hebt op een scooter, dan is het een goed idee om van tevoren nog even wat voorloop rijlessen te volgen. Overigens ben je verplicht om voor je rij-examen ook een theorie-examen te volgen. Ook hier helpen wij je graag bij. Je kunt bij ons boeken kopen om mee te oefenen, maar het is ook mogelijk om deze lessen bij ons online te volgen.

Veilig je scooterrijlessen volgen in Limburg

Als jij veilig je scooterrijlessen wil volgen in Limburg, neem dan vandaag nog contact met ons op. We bekijken dan samen met jou hoeveel lessen je nodig hebt en of jij ervaren genoeg bent om in 1 dag te lessen en het examen te volgen. Je kunt ook bij ons terecht voor alle andere vragen die je hierover maar kunt hebben.