AUTORIJLESSEN

Autorijlessen kan op allerlei manieren. Afhankelijk van de tijd die je over de opleiding wilt doen, kun je kiezen voor een reguliere of een spoedopleiding. Aan de hand van een intakeles wordt een indicatie gegeven over de hoeveelheid te volgen lessen. In overleg wordt de meest geschikte rijopleiding samengesteld. Klik op meer info.

MOTORRIJLESSEN

Motorrijlessen volgen kan op diverse manieren. Aan de hand van een intakeles wordt een advies gegeven over het aantal te volgen lessen. In overleg met de instructeur kun je kiezen voor een reguliere of versnelde rijopleiding. Klik op meer info.

BROMFIETSRIJLESSEN

Wanneer je op een scooter, bromfiets of snorfiets wilt gaan rijden dan moet je in het bezit zijn van een bromfietscertificaat. Voordat je op rij-examen kan gaan moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat .
Klik op meer info.

Rijlessen in Sittard?

Ben jij er klaar voor om met autorijlessen aan de slag te gaan? Of wil je liever proberen je motorrijlessen volgen? Wat je keuze ook is, bij Rijtop Opleidingen ben je aan het juiste adres. We helpen je graag met rijlessen in Sittard en omstreken. Bij ons werken, ervaren, professionele instructeurs die samen met jou, in jouw tempo. We vinden het belangrijk dat jij dit in je eigen tempo kan doen, vandaar ook dat wij altijd beginnen met een intake les. Aan de hand van deze eerste les krijgen we dan een indruk van welke vaardigheden je al bezit en hoeveel lessen wij denken dat je nodig hebt.

In Sittard gaan rijlessen?

Je rijbewijs halen in Sittard doe je met Rijtop Opleidingen. We hebben een groot aantal verschillende pakketten, waarmee jij de keuze hebt voor het aantal lessen dat je wil gaan lessen. Daarbij kun je hier ook allerhande andere extra’s vinden. Meer weten over de mogelijkheden die wij je op dit gebied allemaal te bieden hebben? Neem dan gewoon even contact met ons op om dit met ons door te nemen. Wij helpen jou met rijlessen in Sittard. Dit kan via een reguliere cursus, maar ook via een spoedcursus. 

In Sittard met je rijlessen aan de slag?

Bij onze rijschool hebben we een hoog slagingspercentage. Wij nemen er dan ook altijd de tijd voor die jij nodig hebt met rijlessen. Ook voor het behalen van je theorie  ben je bij ons aan het juiste adres. We geven je lessen waarmee jij straks goed beslagen de weg op kunt. Naast autorijles en motorrijles ben je bij ons ook aan het juiste adres als je wil leren rijden met een brommer, of met een aanhanger achter je auto. Elders op deze website hebben we over al onze mogelijkheden uitgebreide informatie voor je klaarstaan.