AUTORIJLESSEN

Autorijlessen kan op allerlei manieren. Afhankelijk van de tijd die je over de opleiding wilt doen, kun je kiezen voor een reguliere of een spoedopleiding. Aan de hand van een intakeles wordt een indicatie gegeven over de hoeveelheid te volgen lessen. In overleg wordt de meest geschikte rijopleiding samengesteld. Klik op meer info.

MOTORRIJLESSEN

Voor het volgen van motorrijlessen zijn de mogelijkheden divers. Aan de hand van een intakeles wordt een advies gegeven over het aantal te volgen lessen. In overleg met de instructeur kun je kiezen voor een reguliere of versnelde rijopleiding. Klik op meer info.

BROMFIETSRIJLESSEN

Wanneer je op een scooter, bromfiets of snorfiets wilt gaan rijden dan moet je in het bezit zijn van een bromfietscertificaat. Voordat je op rij-examen kan gaan moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat.
Klik op meer info.

Motorrijles volgen in Sittard

Ben jij op zoek naar een rijschool waar je motorrijles in Sittard kunt volgen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we je bij Rijtop Opleidingen te bieden hebben. We hebben meerdere verschillende opleidingen in het pakket, waarmee jij ook je motorrijbewijs kunt halen. Neem hiervoor eens een kijkje bij de uitgebreide informatie hierover die we op onze website voor je klaar hebben staan. We hebben professionele, ervaren instructeurs in dienst die met jou aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat jij in je eigen tempo kunt motorrijlessen.

Motorrijlessen in Sittard volgen?

We beginnen bij Rijtop Opleidingen altijd met een intakeles. Aan de hand van deze les krijgen we over het algemeen namelijk een goede indruk van hoe jij er al voor staat. Na afloop van de les bekijkt de instructeur samen met jou hoeveel lessen je nodig gaat hebben om je rijbewijs te kunnen halen. Je hebt daarbij de keuze uit een reguliere opleiding, of een versnelde. Het is daarbij natuurlijk zo dat als je meerdere lessen per week volgt. Daarbij is ook een theorie examen nodig.  Wij hebben daar een online cursus voor.

Meer weten over motorrijlessen in Sittard?

Als jij voor je motorrijlessen Sittard als uitvalsbasis wil gebruiken, dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden hiervoor die we op onze website voor je klaar hebben staan. We hebben verschillende pakketten in de aanbieding. In deze pakketten verschilt het aantal lessen. Je hebt ook de keuze uit welke categorie motor je wilt besturen. Hier zijn drie categorieen in te vinden. Uiteraard helpen wij je met motorrijles in Sittard voor elke categorie.