AUTORIJLESSEN

Je autorijlessen kan op allerlei manieren. Afhankelijk van de tijd die je over de opleiding wilt doen, kun je kiezen voor een reguliere of een spoedopleiding. Aan de hand van een intakeles wordt een indicatie gegeven over de hoeveelheid te volgen lessen. In overleg wordt de meest geschikte rijopleiding samengesteld. Klik op meer info.

MOTORRIJLESSEN

Voor het volgen van motorrijlessen zijn de mogelijkheden divers. Aan de hand van een intakeles wordt een advies gegeven over het aantal te volgen lessen. In overleg met de instructeur kun je kiezen voor een reguliere of versnelde rijopleiding. Klik op meer info.

BROMFIETSRIJLESSEN

Wanneer je op een scooter, bromfiets of snorfiets wilt gaan rijden dan moet je in het bezit zijn van een bromfietscertificaat. Voordat je op rij-examen kan gaan moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat .
Klik op meer info.

Autorijles in Sittard

Je bent woonachtig in Sittard, of een van de omliggende plaatsen, en wil graag aan de slag met autorijles in Sittard? Dan ben je bij Rijtop Opleidingen aan het juiste adres. We hebben een modern, goed onderhouden wagenpark klaarstaan, alsmede ervaren, vriendelijke rij-instructeurs. Ze staan klaar om met jou aan de slag te gaan. Je hebt bij ons de keuze uit een reguliere opleiding, waarbij je minimaal 1 keer per week 60 minuten lest, of een spoedopleiding. Voor deze keuzes hebben we meerdere pakketten voor je klaarstaan.

Autorijlessen in Sittard volgen

Rijtop Opleidingen is een rijschool waar je de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie krijgt. We beginnen daarbij graag met een intakeles. Aan de hand van deze les krijgen we dan alvast een goede indruk van wat jouw vaardigheden al zijn en hoeveel tijd je waarschijnlijk nodig zult hebben. We bekijken dan ook gelijk met jou hoe jij je theoriecertificaat wil gaan halen. We beginnen dan met autorijlessen in Sittard, waarbij we je goed en duidelijk instructie geven, aan de hand waarvan jij het autorijden nog beter onder de knie krijgt.

Meer weten over onze rijlessen in Sittard en omstreken?

Als jij met autorijles in Sittard aan de slag wil gaan, schroom dan niet om je in te schrijven. Dit doe je eenvoudig via onze website. We hebben meerdere pakketten in het assortiment. Naast een spoedcursus kun jij bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met 32, 36 of 40 lessen. Bij de prijs van deze pakketten zijn dan zaken als theorielessen en de kosten van het examen al inbegrepen. Zo helpen wij jou graag zodat je in je eigen tempo kunt rijlessen. Je kunt daarnaast bij ons ook terecht voor je motorrijles, bromfietsles en aanhangerrijles.